Kerevizi sevmeyenler belki yerler diye, biraz cazip hale getirdim.
Malzemeler
- 2 adet kereviz
- Süzme Yoğurt
- 2 diş sarmısak
- tuz
- Süslemek için ceviz, fıstık tozu yada dereotu, portakal dilimleri
Hazırlanışı
- Kaseye yoğurdu koyun ve ezdiğiniz sarmısakları ekleyin.
- Aynı kaseye kerevizleri rendeleyin ve rendelerken sürekli karıştırın ki kararmasınlar.
- Tuzu ekleyin, portakal dilimleri ile süsleyerek servis yapın.
2 yorum:
Merhaba,
salatalarda kullanmış olduğunuz rendeniz galiba farklı, rendelenen sebzelerin şekli çok güzel. Önerebileceğiniz rende var mıdır ?
Sevgi ve Lezzetle kalın ! Hepsi harika..
Beğenmenize sevindim... Benim iki farklı rendem var. Biri klasik herkesin evinde olan rende, diğeri nicer dicer. Özellikle Havuç & Kabak Salatasında Nicer Dicer daha hoş bir görüntü veriyor. Ayrıca yaptım şeyi çok büyük bir zevkle yapınca şekline de yansıyor :-)Güzel günler....
Yorum Gönder