11 Kasım 2012

KEREVİZ SALATASI


Kerevizi sevmeyenler belki yerler diye, biraz cazip hale getirdim. 




Malzemeler
  • 2 adet kereviz
  • Süzme Yoğurt
  • 2 diş sarmısak
  • tuz
  • Süslemek için ceviz, fıstık tozu yada dereotu, portakal dilimleri
Hazırlanışı
  1. Kaseye yoğurdu koyun ve ezdiğiniz sarmısakları ekleyin.
  2. Aynı kaseye kerevizleri rendeleyin ve rendelerken sürekli karıştırın ki kararmasınlar.
  3. Tuzu ekleyin, portakal dilimleri ile süsleyerek servis yapın.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba,
salatalarda kullanmış olduğunuz rendeniz galiba farklı, rendelenen sebzelerin şekli çok güzel. Önerebileceğiniz rende var mıdır ?
Sevgi ve Lezzetle kalın ! Hepsi harika..

Aysun Çendi Gençer dedi ki...

Beğenmenize sevindim... Benim iki farklı rendem var. Biri klasik herkesin evinde olan rende, diğeri nicer dicer. Özellikle Havuç & Kabak Salatasında Nicer Dicer daha hoş bir görüntü veriyor. Ayrıca yaptım şeyi çok büyük bir zevkle yapınca şekline de yansıyor :-)Güzel günler....