Kahvaltılık farklı bir tarif hazırladık. Tarçın ve Vanilya çok hoş bir aroma kattı. Tereyağında kızartılması lezzetine lezzet kattı. Üzerine sevdiğiniz her hangi bir reçeli koyabilirsiniz. Ben Ülkü teyzenin :-) nefis Turunç Reçelini kullandım. Afiyet olsunnnn.......
Malzemeler
(2 kişilik)
- 1 çay kaşığı Tarçın
- 2 Yumurta
- 1 paket Vanilya
- 1 çay bardağı Süt
- 4 dilim Tost Ekmeği
- 1 yemek kaşığı Tereyağı
Üzeri İçin
- Pudra Şekeri
- Reçel
Tarçın, Yumurta, Vanilya ve Sütü çırpın. Tost ekmeklerinin kenarlarını kesip ayırın. İç kısımlarını kare doğrayın ve sütlü karışıma batırın. Ardından ekmekleri erittiğiniz tereyağında arkalı önlü kızartın. Üzerine pudra şekeri serpip reçel ile süsleyerek servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder