26 Kasım 2014

SALAMLI RULO KREP


Krep için hazırlanan peynirli karışım farklı bir lezzet kattı. Hazırlayacağınız kanepeler içinde çok lezzetli olacaktır. Afiyet Olsun



Malzemeler

- 2 yumurta
- Yarım su bardağı un
- 1 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
- 1 çay kaşığı tuz
- 10 gr. kadar tereyağı

İç malzeme

- 10 dilim salam yada jambon
- 4 tatlı kaşığı labne peyniri
- 5 tatlı kaşığı krem peynir
- Yarım çay kaşığı hardal

Hazırlanışı

Krep için tüm malzemeleri iyice karıştırın. Krep tavasına çok az tereyağı sürün, hamurdan bir kepçe kadar alarak tavaya yayın. Arkalı önlü pişirin. Krep hamurunun tamamı bitene kadar aynı işlemi uygulayın.
Labne peyniri, krem peynir ve hardalı karıştırın. Krebi servis tabağına alın. Önce peynirli karışımı her tarafına gelecek şekilde ince bir tabaka yayın. Bir sıra salamı dizerek sıkıca rulo şeklinde sarın. Her birini iki parmak genişliğinde keserek kürdan ile tutturun. Salamlı rulo kreplerimiz hazır.

Hiç yorum yok: