14 Şubat 2013

ÇEKİLİŞ SONUCU


Sevgililer günü hediye çekilişimizi gerçekleştirdik :) çok heyecanlı bir çekiliş oldu. Sevgili Kaan Yaşar :)) bu şansının hayatın boyunca da sürmesini diliyorum. Fakat hiç hesapta yokken ikinci bir talihlimiz daha oldu. Sevgili Dilek Demir. Gönderdiğin yorum beni o kadar etkiledi ki, sende bir sepet kurabiyeyi hak ettin.  Katılan ve destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Güzel sürprizlerimiz devam edecek :))) işte sevgili Dileğin yorumu : 


"Gideceğin yoldan eminsen, engeller 'dinlenme noktan' olmaktan öteye gidemez. » der Paulo COELHO..
belli ki gideceğin yoldan emin olarak çıkmışsın bu yola..yapıp sunduğun her yeni yemek yeni bir heyecan ve güzellikle çıkıyor karşımıza.yayınladığın yemeklerden denediğim 3 tarif oldu görünüşleri kadar yapma aşaması da keyifliydi..eminim bu bilgilere erişmende,güzel yemekler yapmanda annenin katkıları da büyüktür.. 
Yürek mideyi değil, mide yüreği sürükler..ve güzel bir amaca sürüklendiğin için başarılı olduğunu düşünüyor ailene ve sevdiklerine güzel yemekler yapacağın başarı dolu seneler diliyorum..açların da karnının doyduğu,kimsenin yoksulluktan dem vurmadığı bir dünya hayaliyle...emeğine,yüreğine sağlık ..DİLEK DEMİR"



2 yorum:

Adsız dedi ki...

samimiyetine çok teşekkür ederim emeğinle yazdıklarımı ve dahafazlasını hakediyorsun çekilişte çıkmamama rağmen ayrıca önemsediğin için teşekkür ederim başarının daim olacağı senelere, sevgililer günün kutlu olsun...DİLEK

Adsız dedi ki...

Aysuncuuum tesekkur ediyorum. Aaa heyecanlandim. :))) sevgililer gununuz kutlu olsun cok opuyorum...